BANNER1.jpg BANNER2.jpg BANNER3.jpg BANNER4.jpg BANNER5.jpg BANNER6.jpg BANNER7.jpg BANNER8.jpg
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κατηγορίες

Best Price - Skroutz Partner

Εγγυήσεις

Σχετικά με τις εγγυήσεις εργαλείων

Υποχρεώμαστε βάση του νόμου να παρέχουμε εγγύηση στα προιόντα που αντιπροσωπεύουμε ως εισαγωγείς είτε ως μεταπωλητές 12 μήνες για επαγγελματική χρήση και 24 μήνες για ερασιτεχνική εκτός όπου αλλού από τον κατασκευαστή προβλέπεται περισσότερο. Προιόντα που έχουν αγοραστεί απο εμάς από ελληνική αντιπροσωπεία και μεταπωλούνται σε καταναλωτές παρέχεται εγγυήση ειτε μέσω εμάς είτε απευθείας στα κέντρα service της εταιρείας.  Για οποιοδήποτε πληροφορία είμαστε άμεσα διαθέσιμοι.

Οι μπαταρίες έχουν εγγύηση αν καταστραφούν λόγω κατασκευαστικού λάθους και όχι λόγω φυσιολογικής φθοράς (παραδείγματος χάρη μετά απο 800 φορτώσεις για τις NiCd)

Όταν ένα εργαλείο έχει κατασκευαστικό σφάλμα και δεν έχει χαλάσει από λάθος χειρισμό το παραλαμβάνουμε απο εσάς, εμείς οι ίδιοι, αν είστε εντός Θεσσαλονίκης. Αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης το στελνετε σε εμάς με δικά μας έξοδα με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στον κωδικό μας 113567 (ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΧΡ. ΟΕ. - ΜΑΡΑΣΛΗ 18 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310326566). 

Η διαδικασία είναι ότι το συσκευάζετε και το στέλνετε σε εμάς τηλεφωνώντας τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ να το παραλάβουν με τον παραπάνω κωδικό και τα στοιχεία μας.