ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σχετικά με τις εγγυήσεις εργαλείων

Υποχρεώμαστε βάση του νόμου να παρέχουμε εγγύηση στα προιόντα που αντιπροσωπεύουμε ως εισαγωγείς είτε ως μεταπωλητές 12 μήνες για επαγγελματική χρήση και 24 μήνες για ερασιτεχνική εκτός όπου αλλού από τον κατασκευαστή προβλέπεται περισσότερο. Προιόντα που έχουν αγοραστεί απο εμάς από ελληνική αντιπροσωπεία και μεταπωλούνται σε καταναλωτές παρέχεται εγγυήση ειτε μέσω εμάς είτε απευθείας στα κέντρα service της εταιρείας. Για οποιοδήποτε πληροφορία είμαστε άμεσα διαθέσιμοι.

Οι μπαταρίες έχουν εγγύηση αν καταστραφούν λόγω κατασκευαστικού λάθους και όχι λόγω φυσιολογικής φθοράς (παραδείγματος χάρη μετά απο 800 φορτώσεις για τις NiCd)

Όταν ένα εργαλείο έχει κατασκευαστικό σφάλμα και δεν έχει χαλάσει από λάθος χειρισμό το παραλαμβάνουμε απο εσάς, εμείς οι ίδιοι, αν είστε εντός Θεσσαλονίκης. Αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης το στελνετε σε εμάς με δικά μας έξοδα με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στον κωδικό μας 113567 (ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΧΡ. ΟΕ. - ΜΑΡΑΣΛΗ 18 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310326566).

Η διαδικασία είναι ότι το συσκευάζετε και το στέλνετε σε εμάς τηλεφωνώντας τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ να το παραλάβουν με τον παραπάνω κωδικό και τα στοιχεία μας.