ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σχετικά με τις εγγυήσεις εργαλείων

Υποχρεώμαστε βάση του νόμου να παρέχουμε εγγύηση στα προιόντα που αντιπροσωπεύουμε ως εισαγωγείς είτε ως μεταπωλητές 12 μήνες για επαγγελματική χρήση και 24 μήνες για ερασιτεχνική εκτός όπου αλλού από τον κατασκευαστή προβλέπεται περισσότερο. Προιόντα που έχουν αγοραστεί απο εμάς από ελληνική αντιπροσωπεία και μεταπωλούνται σε καταναλωτές παρέχεται εγγυήση ειτε μέσω εμάς είτε απευθείας στα κέντρα service της εταιρείας. Για οποιοδήποτε πληροφορία είμαστε άμεσα διαθέσιμοι.

Οι μπαταρίες έχουν εγγύηση αν καταστραφούν λόγω κατασκευαστικού λάθους και όχι λόγω φυσιολογικής φθοράς (παραδείγματος χάρη μετά απο 800 πλήρες φορτίσεις για τις Lion- NiCd)

Όταν ένα εργαλείο έχει κατασκευαστικό σφάλμα και δεν έχει χαλάσει από λάθος χειρισμό το στελνετε σε εμάς με δικά μας έξοδα με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στον κωδικό μας 113567 (ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΧΡ. ΟΕ. - ΜΑΡΑΣΛΗ 18 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310326566) ή για ποιο άμεση εξυπηρέτηση στα εξουσιοδοτημένα Service των εταιρειών με το τιμολογιο ή αποδειξη αγοράς απο εμάς μέσα στο δέμα. Τηλεφωνήστε μας για την εκαστοτε εταιρεία.

Η διαδικασία είναι ότι το συσκευάζετε και το στέλνετε σε εμάς τηλεφωνώντας τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ να το παραλάβουν με τον παραπάνω κωδικό και τα στοιχεία μας αν το στελνετε σε εμάς.