ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, ή δεν ευθύνεστε εσείς για τη λάθος αποστολή, δεν επιβαρύνεσθε κανένα κόστος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.) στο μέτρο του δυνατού φυσικά (υπάρχουν περιπτώσεις που πρεπει να αποσυσκευαστεί για να ελεγχθεί αν όντως υπάρχει ελάττωμα συνεπώς σε αυτήν την περιπτωση μπορείτε να το επιστρέψετε αποσυσκευασμένο).

Η επιστροφή πρέπει να γίνει με χρέωσή μας στον κωδικό μας με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στον κωδικο μας 113567 (Αφοι Παντελιδη Χρ. ΟΕ, Μαρασλη 18, 54248, Θεσσαλονικη, 2310326566, 2310327958) το τηλέφωνο για να τους ειδοποιήσετε είναι 8001183000 ή μπορείτε να το στείλετε απο το τοπικό ταχυδρομείο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ COURRIER. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (πάνω απο 8 κιλά ή αντίστοιχο ογκομετρικό βάρος 8 κιλών) ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. H ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ (πχ από λάθος αποστολή προϊόντος, ελαττωματικό προϊόν κτλπ)

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να διστάσετε στα παρακάτω τηλεφωνα:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 326566, 2310 327958, 2310-322558 E-mail: all@stereotiki.gr